17-07-2015 Support Storing Shared-Hosting

Datum start 17-07-2015 Datum einde 19-07-2015
Tijd start 00:00 Tijd einde 07:30
Lokatie DC2 Datacenter Status

Ons shared hosting park ondervind sinds vannacht ernstige performanceproblemen en u kan daardoor momenteel last ondervinden van trage of niet ladende websites en een sterk vertraagde afhandeling van het mailverkeer. Deze storing is vannacht / in de vroege ochtend begonnen , we zien sinds vanochtend 9u helaas een intensivering van de problemen. Onze engineers zijn hard aan het werk om deze storing zo spoedig mogelijk te verhelpen, maar het is helaas op dit moment nog niet mogelijk om een verwachte eindtijd aan te geven.

Update 14.30u : De performance is nog niet voor alle klanten op het niveau waar het hoort. Onze engineers hebben intensief overleg met onze partners en leveranciers om tot een oplossing te komen. Daarnaast zoeken we naar verdere tijdelijke maatregelen om de performance te verbeteren.

Update 15:45  : Inmiddels is er sprake van een verbeterde performance op enkele servers. In de komende uren verwachten wij de performance voor alle machines weer naar normale waardes te kunnen brengen.

Update 17:44  : onze engineers zijn momenteel een workaround uit aan het rollen die in de komende uren het probleem definitief zou moeten verhelpen.

Update 22:30 :  Momenteel ondervind nog een zeer beperkt aantal servers problemen, deze zullen in de komende uren uiteraard nog verholpen worden.

Update Zaterdag 18/7 12:00 : Helaas is de storing op een beperkt aantal servers nog niet volledig verholpen. Onze engineers zijn met man en macht bezig om ook voor deze machines een structurele oplossing te implementeren.

Update 17:30 : Op een tweetal servers na is de performance momenteel weer nominaal.

Update 22:00 : De servers Honk5.domeinhuis.nl en Shared7.easyhosting.nl blijven last ondervinden van beperkte performance. Uiteraard zullen deze nog zo spoedig mogelijk worden opgelost.

Update 8:00: De performance op het shard hosting platform is inmiddels weer stabiel en presteert daarmee weer optimaal.